Pension Kuzelka
Kuzelka logo
Billede af søSpisestuen

 

Pension Kuzelka

- ligger i en lille landsby Drevenice ikke langt fra den større by Jicin. De omliggende bakker, skove og hemmelighedsfulde borgruiner, danner på alle årstider vidunderlige omgivelser for de oplevelser, der venter pensionens gæster.

Regionen med den romantiske betegnelse - "Det Böhmiske Paradis" - er en blanding af sandstensklipper og hele sandstensklippeformationer med dybe skove der spejler sig i søer og vandhuller. Fra talrige udsigtspunkter åbner der sig fantastiske udsigter over et vidunderligt landskab, der indeholder borge, slotte og maleriske landsbyer. Mod nord bliver bjergene stadig højere indtil de ender i de høje bjergområder - Jizerske Hory og Krkonose.

For besøgende i "Det Böhmiske Paradis" ligger pension Kuzelka ideelt. Herfra kan man på omkring en times kørsel nå de højtliggende skicentre i Spindlerv Mlyn, Pec. p. Snezkou og Harrachov. På samme tid kan man nå til det gyldne Prag - tjekkiets hovedstad.

Tårn ved torvet i Jicin

Der er mulighed for udflugter til mange nærliggende byer med forskellige temaer:

  • Jicin - en vidunderlig 750 år gammel historisk by med et slot og en berømt markedsplads, et 52 m højt tårn og en flot barokkirke.
  • Nova Paka - med "Schatzkammer der Edelsteine" og en by med en af de bedste ølbrygningstraditioner i Tjekkiet.
  • Dvur Kralove - med en stor safari park med et stort antal eksotiske dyr.
  • Liberec - kendt for sin botaniske have, zoologiske have og fjernsynstårnet.
  • Hradec Kralove - historisk by med slottet Hradek u Nechanic i nærheden.
  • Semily - drypstenshuler i Bozkov.

Sådan kan rækken af seværdigheder fortsættes. Sportsinteresserede har om sommeren mange afvekslende muligheder i området - svømning, cykling, klatring, ridning, sejlads, modelflyvning, jagt og skydning. Om vinteren findes der mange skilifte m.m. i bjergene i området. Et ophold i et så økologisk rent landskab, hvor pension Kuzelka ligger, giver den ferierende optimale betingelser for sund motion, megen glæde og rekreation i en natur der med rette betegnes kan "Paradis".

Pension Kuzelka er velegnet for såvel enligt rejsende, familier, mindre grupper og foreninger. Der findes parkeringsplads og terasse udenfor med stole, borde og parasoller.

Udenfor findes en større swimmingpool til fri afbenyttelse af pensionens gæster.

Swimmingpool

På bestilling kan forskellige ydelser leveres - rejser, udflugter, massage, frisør m.m. Overnatning foregår i dobbeltværelser eller lejligheder med bad, WC, fjernsyn med satellittilslutning. Der er mulighed for ekstra opredning.

Halvpension tilbydes også.


Vi glæder os til Deres besøg i det Böhmiske Paradis!


Dřevěnice, 507 14 Železnice, Czech Republic, Tel./fax: 00420 493 59 77 09